Advertisement

Man Cityn operatiivinen johtaja raottaa Messi-siirron olevan mahdollinen tulevana kesänä – ”Meillä on taloudelliset voimavarat toteutukseen”

Manchester Cityllä on taloudellisia voimavaroja hankkia Lionel Messi tulevana kesänä, jos argentiinalaistähti haluaa vielä silloinkin poistua Barcelonasta. Messi halusi siirtyä pois Barcelonasta edelliskauden päätteeksi ja jälleennäkeminen Pep Guardiolan kanssa näytti jopa todennäköiseltä.

Lopulta kuusinkertaisen Ballon d’Or -voittajan poistuminen tyssäsi sopimusseikkoihin ja katkera argentiinalainen joutui jäämään seuraan vielä sopimuksensa viimeiseksi vuodeksi. Jalkapallomaailmaa ravisuttanut kapina Barcelonassa herätti suurseurojen kiinnostuksen 33-vuotiasta tähteä kohtaan ja Man Cityn kosiskelut jatkuivat seuran operatiivisena johtajana toimivan Omar Berradan avustamana. Berrada väläytteli seuralla olevan taloudellisia voimavaroja toteuttaa Messin siirto taivaansinisiin tulevana kesänä.

”Hän on maailman paras ja oman sukupolvensa paras jalkapalloilija. Uskoisin, että jokainen seura maailmassa haluaisi selvittää mahdollisuutensa hankkia hänet joukkueeseensa.”


“Hän on luultavasti poikkeus verrattuna potentiaalisiin investointeihin, mitä me teemme… mutta meidän suunnitelmamme nykyisen pelaajamateriaalin kanssa on tehty ja olemme harkinneet nykyisiä käsillämme olevia vaihtoehtojamme.”

“Meidän täytyy olla valmiita vahvistamaan jokaista pelipaikkaamme, koska monia asioita voi tapahtua. Kuitenkin samaan aikaan, uskoisin, että meillä on taloudelliset voimavarat ja kykeneväinen systeemi tehdä se investointi (Messin hankkiminen), jos niin vaaditaan.”