Advertisement

Man Cityn toimitusjohtaja kiistää seuran rikkoneen FFP-sääntöjä: “väitteet sääntörikkomuksista eivät pidä paikkansa”

Kuva: TT, Matt West

Manchester Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano on puhunut ensimmäistä kertaa medialle sen jälkeen, kun manchesterilaisseuralle lätkäistiin kahden vuoden kilpailukielto europeleihin.

Soriano kiistää manchesterilaisseuran rikkoneen UEFA:n Financial Fair Play -sääntöjä ja on vakuuttunut siitä, että heidän nimensä puhdistetaan, kun seuran tekemä valitus on käsitelty.


“Tärkein asia, joka minun on sanottava tänään, on se, että väitteet sääntörikkomuksista eivät pidä paikkansa”, Soriano kertoi.

“Omistaja ei ole laittanut rahaa seuraan, jota ei olisi ilmoitettu oikein. Olemme kestävä jalkapalloseura, olemme tuottoisia eikä meillä ole velkaa. Tilimme on tarkastettu useaan kertaan tilintarkastajien, säännöistä vastaavien ja sijoittajien toimesta. Tämä on täysin selvä asia.”

“Toivomme asialle pikaista ratkaisua ja toivottavasti tämä asia saadaan päätökseen ennen kesän alkua ja saamme nimemme puhdistettua.”

Mikäli Cityn valitus ei mene läpi urheilun välitystuomioistuimessa, saa manchesterilaisseura osallistua europeleihin seuraavan kerran vasta kaudella 2022-23.