Advertisement

Man United-legenda jätti manageripestinsä 31 päivän jälkeen – Englannin jalkapallohistoriassa nähty vain kaksi lyhyempää pestiä

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin pitkäaikainen keskikenttäpelaaja Paul Scholes on siirtynyt sivuun Oldhamin peräsimestä.

44-vuotias Scholes hyppäsi Oldhamin manageriksi helmikuun 11. päivä, joten englantilaisen manageriuran ensimmäinen pesti kesti vain 31 päivää.

Scholesin manageriura alkoi komealla 4-1 -kotivoitolla Yeovil Townista, mutta sen jälkeen kuudesta ottelusta irtosi vain kolme sarjapistettä.

“Olen erittäin pahoillani, että olen päättänyt lähteä seurasta välittömästi, Scholes sanoi Sky Sportsin mukaan.

“Toivoin voivani viettää sopimukseni mukaiset 18 kuukautta seurassa, jota olen kannattanut koko elämäni. Fanit, pelaajat, ystäväni ja perheeni tiesivät, kuinka ylpeä ja innostunut olin ottamaan tämän pestin vastaan.

“Lyhyen ajan kuluttua siitä, kun olin ottanut pestin vastaan, minulle valitettavasti kävi selväksi, että en pysty toimimaan niin kuin olin aikonut ja minun annettiin uskoa ennen pestin vastaanottamista.”

Scholesin 31 päivää kestänyt manageripesti oli Englannin jalkapallohistorian kolmanneksi lyhyin. Lyhyemmät pestit ollaan nähty vain Paul Hartilla ja Micky Adamsilla. Hartin pesti QPR:n peräsimessä kesti 28 päivää, Adamsin Swanseassa vain 13 päivää.