Advertisement

Man United luovuttaa keskikenttätaiturin suhteen – tanskalainen hamuaa Real Madrid siirtoa

Kuva: TT, Dave Shopland

 

Manchester United on luovuttanut puhutun Christian Eriksenin värväyksen suhteen. Tietojen mukaan Tottenhamin keskikenttätaituri on päättänyt siirtyvänsä joko Real Madridiin tai jäämään tuttuun ja turvalliseen Tottenhamiin. Manchester United yrittivät napata 27-vuotiaan keskikentän riveihinsä siirtoikkunan loppuhetkillä, mutta on nyt Sky Sportsin tietojen mukaan jättänyt ajatuksen taakseen.

Eriksenillä on pelkästään vuosi jäljellä sopimustaan Hotspurin kanssa. Tottenham on täten varautunut luopumaan tanskalaisesta, ja jo aiemmin siirtoikkunan aikana on käyty keskusteluja Real Madridin ja Tottenhamin välillä. Sopimukseen ei tuolloin vielä päästy, kun Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane vielä kosiskeli Paul Pogbaa Manchester Unitedista.


 

 

Tanskalaiskeskikenttä on aiemmin kommentoinut tilannettaan, ja on avoimesti kertonut olevansa kiinnostunut uusista haasteista, mutta kertoi myös, ettei Tottenhamiin jääminen ole pois laskettua.

Tottenhamilla on täten hieman kiire värvätä korvaajaa Eriksenille, mikäli siirto Real Madridiin onnistuu. Suurimmat suosikit Eriksenin korvaajaksi ovat FC Barcelonan Philippe Coutinho tai Juventuksen Paulo Dybala.