Advertisement

Man United valmis tarjoamaan 70 miljoonaa Evertonin brassitähdestä – Ancelotti ei ole kuitenkaan valmis luopumaan pelaajastaan

Kuva: TT, Scott Heppell

The Sunin mukaan Evertonissa jalkapalloileva Richarlison on yksi viidestä Manchester Unitedin kiinnostuksen kohteista tammikuun siirtoikkunan osalta. Manun kerrotaan haluavan täydentää hyökkäyspään materiaaliaan ja lähteiden mukaan heidän huhutaan olevan valmiita tarjoamaan 70 miljoonaa puntaa Evertonille, jotta saisivat brassitähden riveihinsä.

Ancelotti on kuitenkin asiasta eri mieltä ja haluaa pitää hyökkäyspään kultakimpaleensa seurassa. Ancelottin mukaan Evertonin hyökkäyskalusto ”on tarpeeksi hyvä, eikä hankintoja tarvita tammikuussa sillä saralla”. Hän myöskin aikoo estää Richarlisonin siirtymisen muualle tammikuun aikana, potentiaalisista tarjousehdotuksista huolimatta. Seuran uudeksi manageriksi valittu Ancelotti on aloittanut vahvasti Toffeesin peräsimessä, kun kahdesta Valioliigaottelusta on saldona täydet kuusi pistettä.


Joulukuun alussa Evertonin kanssa vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen allekirjoittanut brasilialainen on ollut Evertonin parhaimmistoa heikosti sujuneen alkukauden aikana. Richarlison on tehnyt 20 otteluun kuusi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä, joista viimeisin nähtiin tämän päiväisessä 1-2 voitossa Newcastlen vieraana.