Advertisement

Man Unitedille lisähuolia – Lindelöf lähdössä FC Barcelonaan?

Kuva: TT, Frank Augstein

Manchester Unitedille saattaa iskeä siirtoikkunapaniikki, kun keskuspuolustaja Victor Lindelöfin agentti on vihjaillut FC Barcelonan olevan kiinnostunut ruotsalaisen palveluksista.

Manchester Unitedissa tähän mennessä parhaimman kautensa pelannut Lindelöf on huhujen mukaan houkutellut kiinnostusta katalonialaisjätti Barcelonalta. Ruotsalaisen agentin mukaan Barcelona on iskenyt pöytään tarjouksen, kun Ajaxin tähtipuolustaja Matthijs de Ligtin siirto katalonialaisseuraan ei näillä näkymin tule toteutumaan.

Mundo Deportivon lähteiden mukaan Lindelöfin siirto on nyt Unitedin käsissä. United on aiemmin tiettävästi ilmoittanut ettei ruotsalaispuolustaja ole myytävissä, mutta Lindelöf toivoo nyt seurajohdon vaihtavan mielipidettä.

Uutiset eivät voisi tulla huonompaan aikaan sillä lukuisat pelaajat hakevat siirtoa pois Red Devilsistä.

Paul Pogban tilannetta seurataan tarkalla silmällä ympäri maailman, kun muun muassa pelaajan agentti Mino Raiola  on kommentoinut pelaajan halukkuutta lähteä seurasta.

”Kaikki tietävät Pogban haluavan pois seurasta. Prosessit ovat käynnissä. Kaikki tietävät mikä Pogban mielipide on asiasta.”, Raiola laukoi.

”Kaikki seurassa tietävät tilanteen, niin valmentaja kuin myös omistaja tietävät Pogban toiveet.”

Myös belgialaistähti Romelu Lukaku on kovaa vauhtia siirtymässä joko Inter Milaniin, Juventukseen tai Napoliin, kun taas Alexis Sanchezin tulevaisuus on yksi suuri kysymysmerkki. Tämän lisäksi Nemanja Maticin, Matteo Darmianin sekä Marcos Rojon tulevaisuudet ovat huhujen mukaan vaakalaudalla.