Advertisement

Man Unitedin ex-keskikenttä: “Lukakun maaleja tulee vielä ikävä”

Kuva: TT, Graham Hunt

 

Manchester United sai unelma alun alkaneeseen kauteen voitettuaan Chelsean kotonaan peräti 4-0. Tästä huolimatta Man Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Ince epäilee, että United tulee kaipaamaan Romelu Lukakun tasoista maalintekijää joukkueessaan.

Englannin maajoukkuehyökkääjä Marcus Rashford onnistui kahdesti maalinteossa Chelseaa vastaan pelatussa ottelussa, ja siivitti Red Devilsin lentävään lähtöön Valioliigassa. Rashfordin rooli on nyt enemmän keskittynyt, ja Ince epäilee ettei nuori hyökkääjä pystyvä maalintekoon samalla tavalla kuin Lukaku.


Lukaku onnistui tekemään 35 maalia 69 ottelussa kahden Man United vuotensa aikana, joka paperilla tulee olemaan kova pala korvattaksi.

 

 

“Romelu Lukaku -tilanne on vaikea, sillä fakta on se, että hän tekee aina maaleja”, Ince kommentoi Paddy Powerille. “Viime kaudella pystyi näkemään, ettei hän ollut iloinen, hän halusi lähteä.”

“Ilmassa leijui selviä merkkejä Lukakun lopun alusta, mutta mitä Lukaku aina tarjoaa on maaleja.”

“Noin 20 maalia per kausi on todella suuri menetys Unitedille, ja hänelle olisi pitänyt hankkia korvaaja – hänen maaleja tulee vielä ikävä.”

“Tämä antaa suuret paineet Marcus Rashfordille ja Anthony Martialille. Minun mielestäni, mikäli United aikoo pärjätä hyvin [tänä kautena], Rashfordin on tehtävä 20-25 maalia, enkä ole vielä vakuuttunut siitä, että hän pystyy siihen.”