Advertisement

Man Unitedin ex-puolustaja ei yllättynyt Maguiren vahvasta startista – ”Unitedin Van Dijk”

Kuva: TT, Michael Zemanek

Manchester Unitedin ex-puolustaja Jonny Evans uskoo Harry Maguiren menestyvän Old Traffordilla.

26-vuotiaasta Maguiresta tuli kesällä kaikkien aikojen kallein puolustaja, kun Manchester United maksoi hänestä Leicesterille 80 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Maguire esiintyi vakuuttavasti Unitedin takalinjoilla valioliigakauden avausottelussa Chelseaa vastaan, jonka manchesterilaisseura voitti peräti 4-0.

Evans, joka pelasi Maguiren kanssa Leicesterissä viime kaudella, ei ole yllättynyt englantilaistopparin vahvasta aloituksesta, koska hän uskoo hänen voivan menestyä yhtä hyvin Unitedissa kuin Virgil Van Dijk Liverpoolissa.

”Molemmat heistä ovat erinomaisia pallollisena. Harrylla on lisäksi räjähtävä nopeus, jota ihmiset eivät näe. Hän on voimakas ja hyvä ilmassa”, Evans sanoi Sky Sportsille.

”Kaikki vertailevat siirtomaksuja, mutta nykypäivänä niitä on vaikea arvioida. Me olemme kaikki ihmisiä, ja on outoa, että liikumme rahalla.

”Siirtomarkkinoilla asiat voivat mennä milloin tahansa ylösalaisin tarjonnan ja kysynnän vuoksi. Tärkeintä on, että häntä arvioidaan pelaamisen perusteella.

”Hän on räätälöity Manchester Unitedille, se oli hänelle upea siirto. Hän on pelaaja, jota he tarvitsevat.”

Maguire ja Manchester United joutuvat seuraavan kerran testiin ensi viikon maanantaina, kun manchesterilaisseura matkustaa Molineuxille Wolvesin vieraaksi.