Advertisement

Managerin mukaan Arsenalin tähtikaksikko haluaa jäädä Arsenaliin

Huhut Arsenalin tähtikaksikon Alexis Sanchezin ja Mesut Özilin ympärillä ovat kiihtyneet kiihtymistään mitä pidemmälle kausi jatkuu. Kaksikko ei ole toistaiseksi uusinut sopimuksiaan Arsenaliin ja molempia ollaan viemässä kovaa vauhtia uusiin osoitteisiin viimeistään kauden päätyttyä. Mahdollisesti siirto voi tapahtua jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Arsenalin manageri Arsene Wenger vaikuttaa itse täysin vakuuttuneelta siitä, että pelaajat haluavat jäädä nykyiseen seuraansa myös kauden päätyttyä.

”Olen vakuuttunut siitä, että he rakastavat tätä seuraa ja tätä joukkuetta. Mutta milloin kaikki loput asiat ratkaistaan? Sitä en vielä tiedä.” Wenger kertoi.

”Uskon heidän rakastavan seuraa ja haluavan jäädä. On kuitenkin monia muita huippuseuroja, jotka ovat valmiita tarjoamaan myös hyviä sopimuksia.”

”Tottenhamia vastaan he molemmat näyttivät sitoutuneisuutensa. Enkä ole itse sitä koskaan epäillytkään.” Manageri jatkoi.

Sanchezin pelisuorituksia on kritisoitu kuluneella kaudella paljonkin, sillä chileläinen on tehnyt Valioliigassa vasta kaksi maalia tällä kaudella. Viime kaudella hyökkääjä viimeisteli Arsenalille peräti 24 Valioliigamaalia, joten odotukset olivat luonnollisesti suuria myös tälle kaudelle. On selvää, että sopimusasiat, kritiikki maajoukkueen peleissä sekä sitä kautta karsiutuminen ensi kesän MM-kisoista ovat vaikuttaneet pelaajan esityksiin.

Özil on itse kertonut julkisuudessa viihtyvänsä Lontoossa ja nauttivansa olostaan Arsenalissa. Pelaaja varmasti itse haluaisikin jäädä, ainakin jossain määrin. Hän on kuitenkin saanut paljon hyvin aiheetontakin kritiikkiä muun muassa laiskuudestaan puolustussuuntaan. Koska kyseessä on hyökkäyspään pelaaja, tämä kritiikki voi tuntua pelaajasta kohtuuttomalta eikä olisi ihme, mikäli pelaaja haluaisi lähteä.

Monenlaista puhetta kyllä riittää. Mikäli pelaajat jatkavat seurassa vielä tammikuun jälkeen, lopullinen tilanne selvinnee vasta ensi kesänä.