Advertisement

Managerin mukaan Maguiren lähtö olisi seuralle haitaksi – “Tarkoituksemme on pitää hänet”

Leicesterin Harry Maguire on syystäkin ollut vahvojen siirtohuhujen kohteena etenkin nyt MM-kisojen päätyttyä. Pelaajalla on allaan loistava kausi Valioliigassa ja sen jälkeen hyvin menneet MM-kisat Englannin paidassa. Vahvimmin puolustajan perässä on huhuttu olleen Manchester United. Leicester ei halua luopua puolustajastaan helpolla, joka tarkoittaa myös erittäin massiivista hintalappua.

Leicesterin manageri Claude Puel on toistuvasti kertonut, ettei hän halua päästää pelaajaa lähtemään. Ranskalainen on vahvasti sitä miltä, ettei Maguiren lähtö ole seuran edun mukaista.

“Mielestäni hän on meille parempi pelaaja”, Puel kertoi Sky Sports Newsille.


“Tarkoituksemme on pitää hänet. Hänen myyminen muutama päivä ennen kauden alkua ei olisi hyväksi joukkueelle, sen itseluottamukselle eikä Leicesterin jalkapalloseuralle.”

Viimeisten tietojen mukaan onkin mahdollista, että Manchester United on siirtänyt kiinnostuksensa Maguiresta Barcelonassa pelaavaan kolumbialaispuolustaja Yerry Minaan. Maguire tulisi maksamaan Unitedille vähintään 65 miljoonaa puntaa, kun Minan hintalappu olisi huomattavasti englantilaista kollegaansa pienempi.

Puel uskoo myös Leicesterin mahdollisuuksiin tällä kaudella.

“Tällä joukkueella on mahdollisuus pärjätä hyvin tällä kaudella ja kehittyä edelleen.”

“Jos saamme pidettyä parhaat pelaajamme, voimme tehdä jotain erityistä. Menetimme jo Riyad Mahrezin ja tiedämme tämän pelaajan tärkeyden. Emme voi menettää toista joukkueelle näin tärkeää pelaajaa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom