Advertisement

Mancester City matkustaa Selhurst Parkille Crystal Palacen vieraaksi

Manchester Cityn taistelu Valioliigan mestaruudesta Liverpoolin kanssa jatkuu tänään. City matkustaa Lontooseen Crystal Palacen vieraaksi ja Liverpool isännöi Chelseaa Anfieldilla. Crystal Palace on lähellä tilannetta, jossa se pystyy varmistamaan jatkon Valioliigassa ensi kaudeksi. Palacella on viisi ottelua jäljellä ja siten jaossa on 15 pistettä. Ero Cardiffiin on jo yhdeksän pistettä.

Palacen vierailu Manchester Cityn vieraana Etihadilla sujui erinomaisesti viime joulukuussa. Palace haki nimittäin 2-3 voiton hallitsevasta mestarista. City meni Ilkay Gündoganin maalilla johtoon, mutta Palace tuli pian tasoihin Jeffrey Schluppin osumalla. Tämän jälkeen Andros Townsend sekä Luka Milivojevic veivät Palacen kahden maalin karkumatkalle. Kevin De Bruyne kavensi loppunumeroiksi 2-3, mutta pisteet matkasivat Palacen mukaan Lontooseen.

Roy Hodgson tietää joukkueen olevan lähellä säilymistä, mutta vielä ei ole aika hengähtää.

“On vaarallista ajatella, että olet turvassa ennen kuin se on matemaattisesti tosiasia.”

“Meillä on kyky voittaa kenet tahansa tässä liigassa. Kun olet ollut Valioliigassa kuusi kautta ja tavoittelet seitsemättä, voidaan sanoa, että tilanne on vakiintunut.”

Manchester City hakee toista perättäistä mestaruutta ja tarvitsee voiton iltapäivän ottelusta. Selhurst Park ei kuitenkaan ole se kaikkein helpoin stadion pelata. Sen tiedostaa myös Cityn manageri Pep Guardiola. 

“Selhurst Park on aina vaikea paikka pelata stadionista ja vastustajan laadukkaasta joukkueesta johtuen.”

“Roy Hodgson on kokenut manageri, joka on tehnyt pitkään töitä useissa maissa. Hän tietää, miten käsitellä tällaisia tilanteita. Kukaan ei uskonut, että he onnistuisivat säilymään Valioliigassa viime kauden jälkeen, mutta hän onnistui siinä ja on tekemässä niin uudestaan tällä kaudella.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom