Advertisement

Manchester City aikeissa täyttää Vincent Kompanyn jättämän tyhjiön yllätysnimellä!

Manchester City on iskenyt silmänsä Marseillen ranskalaistoppari Boubacar Kamaraan.

20-vuotias Kamara on nuoresta iästään huolimatta pelannut isossa roolissa Marseillen takalinjoilla jo kahden kauden ajan. Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseenkin kuuluva Kamara pelasi etenkin tällä kaudella todella vahvasti ja herätti useamman Euroopan jättiläisseuran kiinnostuksen.

Le 10 Sportin mukaan Cityn manageri Pep Guardiola on täyttämässä Kamaralla Vincent Kompanyn jättämän tyhjiön ja tekemässä nuorukaisesta noin 28 miljoonan punnan tarjousta.


Kompany jätti Cityn viime kauden jälkeen, eikä manchesterilaisseura hankkinut hänelle tuolloin korvaajaa. Se näkyi välittömästi myös tilastoissa, sillä City on päästänyt tämän valioliigakauden aikana jo 31 maalia, kahdeksan enemmän kuin koko viime kauden aikana ja kymmenen peliä on vielä jäljellä.

Kamaran sopimus Marseillen kanssa ulottuu kesään 2022 asti, eikä ranskalaisseuralla ole aikomusta puolustajaansa myydä. Koronaviruspandemian aiheuttamat taloudelliset vaikeudet voivat kuitenkin johtaa siihen, että Marseillen on myytävä arvokkaimpia pelaajiaan, joihin Kamara kuuluu.