Advertisement

Manchester City haluaa Leicesterin puolustajan Kompanyn korvaajaksi

Manchester Cityn kapteeni Vincent Kompany siirtyy ensi kaudeksi Belgian pääsarjaan Anderlechtiin, jossa hänestä tulee seuran pelaajamanageri. Tällä kaudella triplan voittanut City on iskenyt silmänsä Leicesterin puolustajaan Harry Maguireen, jonka se haluaa Kompanyn korvaajaksi tulevalle kaudelle. Leicester ei ole kovin innokas myymään tähtipuolustajaansa, mutta mikäli City pelaajan haluaa, se varmasti sen myös saa.

Leicesterin manageriksi kesken kauden tullut Brendan Rodgers on nopeasti nostanut joukkueen pelillistä tasoa ja seurassa halutaan rakentaa jotain, jolla kilpailla Valioliigan kärkisijoista tulevaisuudessa. Tähän visioon ei kuulu parhaiden pelaajien myynti. Seura on julkisesti ilmoittanut, etteivät he halua eikä heidän tarvitse myydä parhaita pelaajiaan. Maguire kuuluu eittämättä tähän ryhmään.

Toisaalta Rodgers on kertonut, ettei hän myöskään halua pitää ketään, joka ei halua pelata King Power Stadiumilla. Tässä suhteessa avaimet omasta tulevaisuudesta ovat varmasti Maguiren omissa käsissä. Maguiren lisäksi myös Ben Chilvell on ollut Manchester Cityn kiikarissa jo jonkin aikaa.


 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom