Advertisement

Manchester City hankki tutun laitapuolustajan Hollannista

Kuva: TT

Manchester City on hankkinut riveihinsä espanjalaispuolustaja Angelinon. 22-vuotias vasempana laitapuolustajana tunnettu Angelino allekirjoitti Cityn kanssa neljän vuoden sopimuksen, joka pitää hänet seurassa kesään 2023 asti.

Angelino on entuudestaan tuttu pelaaja manchesterilaisseuralle. Espanjalainen siirtyi Cityn Akatemiaan tammikuussa 2013, jossa hän teki suuren vaikutuksen seuran alle 18-vuotiaiden ja 23-vuotiaiden joukkueessa. Debyyttinsä Cityn edustusjoukkueessa hän teki tammikuussa 2016 FA Cupin ottelussa Aston Villaa vastaan.

Angelinon ensimmäinen City-pesti – joka kesti neljä ja puoli vuotta – sujui kuitenkin lainapestien merkeissä. Espanjalainen pelasi lainalla New York Cityssä, Gironassa, Mallorcassa sekä NAC Bredassa, ennen kuin hänet myytiin PSV Eindhovenin riveihin viime kesänä.

“Olen innoissani siitä, että olen siirtynyt takaisin Cityyn, joukkueeseen, joka pelaa uskomatonta jalkapalloa Pep Guardiolan alaisuudessa”, Angelino sanoi Cityn verkkosivuilla.

“Uskon, että oma pelini voi kehittyä Pepin alaisuudessa, ja olen varma siitä, että seura on entistä vahvempi tulevina vuosina.”

Angelino pelasi PSV:n riveissä viime kaudella yhteensä 43 ottelua, joissa hän teki yhden maalin ja antoi 12 maalisyöttöä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!