Advertisement
" "

Manchester City hyvin lähellä Valioliigan mestaruutta – Kapteenilta uskomaton maali Leicesterin verkkoon

Manchester City otti hyvin vahvan otteen Valioliigan mestaruudesta voittamalla kotikentällään Leicesterin 1-0. Ottelun ainoan maalin iski Cityn kapteeni Vincent Kompany ja maali hakee kauneudellaan vertoja mille tahansa osumalle. (Video maalista katsottavissa alempana). Valioliigaa on jäljellä vielä yksi kierros ja Cityn ero Liverpooliin on vain yksi piste.

Leicester on Brendan Rodgersin alaisuudessa pelannut hyvin monipuolista jalkapalloa, mutta Etihadilla joukkue tyytyi puolustamaan hyvin alhaalta ja tiiviisti koko joukkueen voimin. Kompany vapautti kotijoukkueen tuskasta ottelun 70. minuutilla mahtavalla kaukolaukauksellaan. Myös Pep Guardiola oli ottelun jälkeen hieman yllättynyt Rodgersin valinnasta.

“Luulimme heidän hyökkäävän enemmän, kuten he ovat tehneet aiemmissa otteluissa”, Guardiola kertoi ja puhui myös joukkueen mahdollisuudesta voittaa mestaruus kauden päätteeksi.

“Yksi ottelu lähellä ja siitä tulee yhtä vaikeaa kuin tänään. Pelaamme vieraissa Brightonia vastaan ja he pelasivat loistavan ottelun Arsenalin vieraana. Kaikki on kuitenkin meidän käsissämme.”

“Me olimme seitsemän pistettä Liverpoolin perässä, mutta viimeisessä ottelussa kaikki on omissa käsissämme. Tulemme valmistautumaan otteluun hyvin.”

Viimeisellä kierroksella Liverpool saa Anfieldille vieraaksi kauden suuryllättäjän Wolverhamptonin. Liverpoolin on voitettava tuo ottelu ja toivottava Brigtonin yllättävän Manchester Cityn. Liverpoolin mestaruuteen vaadittaisi sen oman voiton lisäksi sitä, että City pelaa tasan tai häviää oman ottelunsa.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom