Advertisement

Manchester City isännöi kauden ensimmäistä Manchesterin derbyä

Sunnuntaina Valioliigakierroksen päättää todellinen hegemoniaottelu, kun Manchester City isännöi Manchester Unitedia kauden ensimmäisessä Manchesterin derbyssä. Viime kaudella nämä derbyt eivät jättäneet ketään kylmäksi. Molemmat derbyt päättyivät vierasvoittoon. City oli parempi Old Traffordilla 1-2. United puolestaan haki Etihadilla pisteet kotiin 2-3 voitollaan. Tunnetta ei näistä otteluista puuttunut viime kaudella, eikä tule puuttumaan nytkään.

Manchester City on ollut koko alkukauden jälleen uskomattomassa vedossa. Alla on yhdeksän voittoa ja kaksi tasapeliä, eikä yhtään tappiota. Maaleja City on tehnyt 33, joka on tasan kolme maalia per ottelu. Omiin on mennyt vain neljä osumaa. Yllättävän vähän joukkueelle, josta sanotaan, että puolustus on sen heikko lenkki. Sarjataulukon perusteella voisi sanoa Cityn olevan selvä ennakkosuosikki, mutta sarjataulukolla ei ole näissä peleissä mitään merkitystä. Lisäksi Manchester United on parantanut pelaamistaan viimeisissä otteluissaan.

“He ovat ilman muuta parantaneet. Heidän voittonsa Torinossa osoittaa sen, kuinka vahvoja he ovat”, Pep Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa.


“Sillä ei ole väliä, että itseluottamuksemme on hyvä. Nämä ottelut ovat aina monimutkaisia. Historian saatossa United on voittanut Cityn useammin.”

“Heillä on uskomaton määrä lahjakkuutta ylhäällä ja keskikentällä.”

“Meidän on puolustettava syvältä ja vältettävä erikoistilanteita. Niissä he ovat paljon meitä parempia. Meidän on hallittava palloa enemmän ja oltava kliinisempiä.”

Manchester United on kahdessa edellisessä ottelussaan noussut tappioasemasta voittoon viime hetkellä. Nämä ovat kasvattaneet joukkueen itseluottamusta suuresti ennen tärkeää Manchesterin derbyä. Jose Mourinho kuitenkin tiedostaa, että joukkue ei voi jatkaa tavalla, jossa se päästää maalin ennen vastustajaansa.

“”Jos me jatkamme niin, että päästämme ensimmäisen maalin, niin eteen tulee päivä, jolloin emme pysty taistelemaan takaisin. Meidän on pidettävä huolta siitä, että kasvamme tästä. Ei pelkästään otteluun valmistautumista, vaan myös otteluiden alkuhetkiä.”

Viime kaudella Cityn isännöimässä ottelussa City johti ottelua jo 2-0 Raheem Sterlingin sekä Ilkay Gündoganin maaleilla. United tuli tuolloin tasoihin Paul Pogban kahdella osumalla ja Chris Smalling iski lopulta Unitedin voitto-osuman ottelussa. Se on varmaa, ettei kumpikaan joukkue tai heidän kannattajansa halua hävitä tätä ottelua.

Nordicbetin vetovihjeet antavat vinkiksi otteluun Manchester Cityn yli 1,5 maalin voiton. Tämä antaisi panoksen pelaajalle takaisin tuplana.

Manchester City – Manchester United Su 11.11 klo 18.30: City -1.5 @ 2.00 

Muita kertoimia tähänkin otteluun pääset tarkastelemaan täältä!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom