Advertisement
" "

Manchester City ja Chelsea kohtaavat Valioliigan kärkiottelussa

Valioliigasunnuntai huipentuu Etihadilla, jossa Manchester City isännöi Chelseaa.

Sarjan kärkikamppailusta on lupa odottaa viihdyttävää ottelua, kun kaksi laadukasta joukkuetta kohtaavat.

Molemmille joukkueille pisteet ottelusta olisivat elintärkeitä. City nousisi voitolla sarjakärkeen, Chelsea sen sijaan takaisin neljännelle sijalle. Etenkin Cityn kannalta panokset ovat valtavat, sillä Liverpool kiilasi lauantain Bournemouth-voitolla kolmen pisteen karkumatkalle manchesterilaisista.

Joukkueiden kauden avauskamppailu Stamford Bridgellä päättyi Chelsean 2-0 -kotivoittoon, joten vierasjoukkueella on lähtökohtaisesti pienoinen niskalenkki otettuna Citystä. City on kuitenkin sarjan paras kotijoukkue ja lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Otteluun lisämausteen tuo Mike Dean, joka tuomitsee ottelun. Deanin käsi on käynyt tällä kaudella tiuhaan taskulla ja hän on jakanut valioliigatuomareista selvästi eniten kortteja. Lisäksi Deanin sadan punaisen kortin “merkkipaalu” on enää yhden päässä, eikä olisi suuri yllätys, mikäli punalappunen tänään nähtäisiin.

Man Cityltä sivussa ottelusta ovat Vincent Kompany, Benjamin Mendy sekä pitkäaikaispotilas Claudio Bravo.

Chelsea matkustaa Manchesteriin käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllä, sillä sivussa on ainoastaan Gary Cahill, joka on pelannut vain yhden valioliigaottelun tällä kaudella.

Etihadilla pelattava kärkiottelu potkaistaan käyntiin kello 18.00. Ottelua voi tuttuun tapaan seurata Viasat jalkapallo-kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!