Advertisement

Manchester City ja Tottenham pelaavat Mestarien liigan välieräpaikasta

Etihad Stadiumilla pelataan tänään isojen panosten ottelu, kun Manchester City ja Tottenham taistelevat Mestarien liigan välieräpaikasta.

Tottenham lähtee otteluun kuskin paikalta, sillä pohjoislontoolaiset onnistuivat voittamaan viikko sitten pelatun avausosan kotikentällään lukemin 1-0. City jäi ilman vierasmaalia, joten Tottenham saa siitä edun. Mikäli joukkue onnistuu tekemään 90 tai 120 [mikäli ottelu etenee jatkoajalle] peliminuutin aikana yhdenkin maalin, tarvitsee Cityn onnistua maalinteossa kolmesti. Tottenhamin maali olisi siis tässä tapauksessa käytännössä kahden maalin arvoinen.

Vaikka lähtökohdat ovat vierasjoukkueen kannalta hyvät, ei Spurs-luotsi Mauricio Pochettino suostu ottamaan ennakkosuosikin viittaa joukkueen harteille.


“Manchester City on mielestäni vielä suosikki, mutta ensimmäinen osaottelu meni meille, joten miksi emme voisi edetä välieriin? Meidän täytyy vain uskoa, taistella ja pelata jalkapalloa 90 minuutin ajan, jotka tulevat olemaan erittäin vaikeita”, Pochettino sanoi.

“Luulen, että meidän täytyy pelata kuten pelasimme Cityä vastaan ​​ensimmäisessä osassa. Se tulee olemaan vaikeaa Etihadilla, mutta tärkeintä on uskoa siihen, että voimme toistaa saman tuloksen ja peliesityksen. Sitten näemme mitä tapahtuu. On tärkeää uskoa, että se on mahdollista.”

Manchester Cityn espanjalaisluotsi Pep Guardiola toivoo kotiyleisön tuovan lisäbuustia joukkueelle.

“Olen todella utelias näkemään miten fanimme reagoivat huomenna, todella utelias”, Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

“Haluan nähdä, että he haluavat päästä välieriin, ei pelkästään pelaajat vaan myös fanit. Haluan nähdä sen.”

Manchester Cityn ja Tottenhamin välinen ratkaiseva toinen osaottelu potkaistaan käyntiin tänä iltana kello 22. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä CMore Sport -kanavalta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.