Advertisement

Manchester City jahtaa Liverpoolia Valioliigassa – Illalla kotikentällä vieraana Leicester

Manchester City ja Liverpool ovat osoittaneet tällä kaudella, miten Valioliigan mestaruudesta kuuluu taistella. Kauden ratkaisevilla hetkillä molemmat ottavat voiton omista otteluistaan keinolla millä hyvänsä. Liverpool oli jo sillassa Newcastlea vastaan omassa ottelussaan, mutta niin vain se löysi keinot ottaa tarvittavan 2-3 voiton. Cityn tilanne on ollut monesti hyvin samanlainen.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers on itsekin entinen Liverpoolin käskyttäjä ja kertoi viime viikolla, että hänen nykyisellä seurallaan on sanansa sanottavana tämän kauden mestaruustaistossa, vaikka Leicester ei itse mestaruudesta taistele. Joukkueiden edellinen kohtaaminen King Power stadionilla päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon. Leicesterin maaleista vastasivat tuolloin Marc Albrighton sekä Ricardo Pereira. Cityn osuma oli Bernardo Silvan käsialaa.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola näkee Leicesterin kehittyneen Rodgersin valmennuksessa nopeasti.


“Leicester oli aiemmin vastaiskujoukkue. Brendan Rodgersin kanssa heille on tullut toinenkin tapa pelata ja he ovat todella laadukas joukkue. Näin heidän kolme viimeistä otteluaan ja olin todella vaikuttunut.”

“Brendan on näyttänyt hänen uskomattomat managerin taitonsa. Kahdessa kuukaudessa hän on saanut heidät pelaamaan haluamallaan tavalla.”

Rodgers puolestaan kertoi ottelun alla hieman siitä, mihin he haluavat Leicesterissä tehdä.

“Se mitä yritämme kehittää täällä on hieman samanlainen tyyli, kuin Manchester Cityllä. Kun sinulla ei ole palloa, se halutaan saada todella nälkäisesti takaisin. Sitten kun sinulla on pallo, vaihtoehtoja pitää olla reilusti.”

“Pelaajien on tehtävä kovasti töitä noilla hetkillä, sillä kun pystyt pelaamaan vastustajan prässin ohi, tilanteesta pitää pystyä hyödyntämään mahdollisimman hyvin.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom