Advertisement
" "

Manchester City jatkaa mestaruusjahtia isännöimällä Watfordia

Manchester City pitää toistaiseksi piikkipaikkaa Valioliigassa. Joukkue on pelannut hyvin tasaisesti, vaikka ei olekaan pystynyt samanlaiseen dominointiin kuin viime kaudella. Liverpool hengittää aivan joukkueen niskassa vain pisteen päässä, joten jokainen ottelu on todella tärkeä mestaruustaiston kannalta. Tänään lauantaina Etihadille saapuu vieraaksi kauden superyllättäjä Watford. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Cityn niukkaan 1-2 voittoon.

Manchester City sai viikolla huilata, sillä joukkue pelaa Mestarien liigassa toisen osan Schalkea vastaan vasta tulevana tiistaina. Joukkue pääsee näin suhteellisen tuoreilla jaloilla Watford-otteluun. Manchester City manageri Pep Guardiola kuitenkin tiedostaa tulevan pelin haasteet.

“Tämä tulee olemaan yksi kovimmista otteluista viimeiseen yhdeksään otteluun. He ovat fyysisiä, taitavia 1 vs 1 -tilanteissa ja todella vahvoja pääpelissä. He ovat myös hyvin organisoituneita”, Guardiola kertoi.

“Se on viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa ja 21 päivän taukoa Valioliiga-otteluista. Kotikentällä on todella tärkeää pitää pisteet kotona.”

Watford pystyi edellisessä ottelussa haastamaan Manchester Cityn hyvin, mutta haaste Etihadilla on täysin toista luokkaa. Watford on muutoinkin ollut kauden suurin yllättäjä  yhdessä Wolverhamptonin kanssa Valioliigassa. Joukkue on tällä hetkellä sijalla kahdeksan. Joukkueen päävalmentajalla Javi Garcialla on selvä näkemys siitä, missä joukkueen on onnistuttava tänään Cityä vastaan.

“Tiedätte Cityllä olevan korkean tason pelaajia. Joukkue on todella hyvä ja meidän on onnistuttava puolustuspelaamisessa täydellisesti”, Garcia kertoi.

“On selvää, että meillä tulee olemaan pienempi pallonhallinta. Meidän on pystyttävä hyödyntämään saamamme pallonhallinta ja luotava mahdollisuuksia maalintekoon niiden aikana.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom