Advertisement

Manchester City kertoi uusista koronatartunnoista – tämän illan ottelu Evertonia vastaan siirtyy

Manchester City kertoi joulupäivänä joukkueen kahden tähtipelaajan, puolustaja Kyle Walkerin ja hyökkääjä Gabriel Jesusin, sekä kahden taustahenkilön koronavirustartunnoista. Tänään maanantaina iltapäivästä City tiedotti ”useista” uusista tartunnoista.

Tiedossa ei siis ole, ketkä ovat positiivisen näytteen antaneet pelaajat tai taustatiimin jäsenet. Tälle illalle kello 22:en kaavailtu ottelu Evertonia vastaan kuitenkin luonnollisesti siirrettiin. Myös joukkueen harjoituskeskus suljettiin määrittelemättömän pituiseksi ajaksi.

Monella on tuoreena muistissa kevään tapaukset, joissa joukkueen pelaamattomuuden lisäksi seurauksena oli vaikutuksia muihin joukkueisiin, kuten viimeaikaisiin vastustajiin. City pelasi edellisen kerran Newcastlea vastaan voitokkaasti toissa päivänä. Uutinen on ikävä koko Valioliigan kannalta.

City on aloittanut kauden vaisusti, mutta on kirinyt kuudenneksi ja eroa kärkitilaa miehittävään Liverpooliin on enää kuusi pistettä.

Vedonlyöjien osalta siirto tietänee sitä, että kohde mitätöidään eli panos palautetaan, tai jos se on osa useamman kohteen yhdistelmää, kerroin muuttuu 1:ksi. Näin käy tilanteissa, joissa ottelutapahtuma siirtyy yli 24 tunnilla. Ottelun kohtalosta ei ole saatu vielä virallista vahvistusta, mutta yli vuorokauden viivästys lienee selvä.