Advertisement

Manchester City kiinnostunut Leicesterin topparikaksikosta

Kuva: TT, Javier Garcia

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City on kiinnostunut Leicesterin Jonny Evansista sekä Caglar Soyuncusta.

Topparipari Evans-Soyuncu on pelannut loistavan alkukauden Leicesterin takalinjoilla ja ketut ovat tällä hetkellä sarjataulukon toisella sijalla. Leicester on myös päästänyt sarjan vähiten maaleja (8).


Manchester City on sarjassa vasta sijalla neljä hävittyään viime viikonloppuna Liverpoolille Anfieldilla. Cityllä on ollut lähes koko alkukauden ajan loukkaantumiskriisi puolustuspäässä ja keskikenttäpelaaja Fernandinho on joutunut useaan otteeseen luutimaan topparina. Ongelmat alkoivat kuitenkin jo kesällä, kun Pep Guardiola ei hankkinut kotimaahansa palanneelle Vincent Kompanylle korvaajaa.

Guardiola oli kesällä Leicesterin Harry Maguiren perässä, mutta englantilaistoppari siirtyi lopulta Manchesterin punaiselle puolelle. Nyt Guardiola tähyilee jälleen topparia Leicesterin suunnalta, tällä kertaa Evansia ja Soyuncua.

City oli lähellä hankkia Evansin jo vuonna 2017 West Bromista, mutta puolustaja hylkäsi useita tarjouksia, ennen kuin hän lopulta siirtyi Leicesteriin vuonna 2018.

Guardiola on aiemmin todennut, ettei aio hankkia topparia tammikuun siirtoikkunassa, mutta puolustajapula on ajamassa espanjalaisluotsin vääjäämättä siirtomarkkinoille.

50€ ilmainen liveveto EM-kisojen avaukseen!