Advertisement
" "

Manchester City nousi kuin varkain Valioliigan kärkeen – Guardiola: “muutama päivä sitten olisimme voineet olla seitsemän pistettä jäljessä”

Everton ja Manchester City kohtasivat keskiviikon ainoassa valioliigakamppailussa Goodison Parkilla. Kotijoukkue roikkui pitkään pelissä mukana, mutta Gabriel Jesusin 2-0 -osuma lisäajan seitsemännellä peliminuutilla sinetöi Citizensille elintärkeät kolme sarjapistettä. Vierasvoiton myötä Manchester City nousi Valioliigan kärkipaikalle ohi yhden pelin vähemmän pelanneesta Liverpoolista.

City-manageri Pep Guardiola oli luonnollisesti tyytyväinen vierasvoittoon.

“Goodison Park on aina niin vaikea paikka, joten olen todella tyytyväinen, Guardiola sanoi ottelun jälkeen.

“Muutama päivä sitten olisimme voineet olla seitsemän pistettä jäljessä, mutta nyt olemme kärjessä.

“Se on hyvä opetus, ettei koskaan pidä luovuttaa.

“Meillä on kuitenkin yksi peli enemmän pelattuna kuin Liverpoolilla, ja jos he voittavat, emme ole kärjessä.”

Manchester Cityn urakka Valioliigassa jatkuu jo tulevana sunnuntaina, kun joukkue isännöi Chelseaa Etihadilla. Edessä on vaikea ottelu, joka voi olla ratkaisevassa roolissa mestaruustaiston suhteen.

“Edessä on iso testi. Chelsea on poikkeuksellinen joukkue, jolla on ollut seitsemän päivää aikaa valmistautua, Guardiola sanoi.

“Meidän on valmistauduttava hyvin. Se on meille kuin finaali tänä viikonloppuna. Jos pystymme ottamaan pisteet tästä ottelusta, se on valtava askel eteenpäin.”