Advertisement
" "

Manchester City saa vieraita Ukrainasta – varmistuuko Cityn jatkopaikka?

Vahvassa vireessä oleva Manchester City isännöi Shakhtaria Mestarien liigan F-lohkon ottelussa keskiviikko-iltana.

Manchester City oli viime kaudella täysin ylivoimainen Valioliigassa ja on jatkanut samaa menoa tällä kaudella. Sarjataulukon kärjessä olevalle manchesterilaisjoukkueelle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää Englannin kentiltä. Mestarien liigassa Lyon onnistui avauskierroksella löytämään keinot Cityn kaatamiseen, mutta siitäkin huolimatta Citizens johtaa alkulohkoaan ja voi jo keskiviikkona varmistaa jatkopaikkansa 16 parhaan joukkoon.

Etihadille manchesterilaisten vieraaksi saapuvalla Shakhtarilla on kotimaansa pääsarjan osalta sama tilanne kuin Cityllä. Shakhtar on marssimassa jälleen helpohkosti Ukrainan liigan mestaruuteen. Mestarien liigassa työsarkaa sen sijaan riittää, sillä ukrainalaiset ovat kolmen ottelukierroksen jälkeen lohkonsa jumbona. Shakhtarin olisi käytännössä voitettava Etihadilla, jotta jatkopaikka olisi vielä omissa käsissä – tähän tuskin edes seuran omat kannattajat uskoo.

Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten Ukrainassa. Shakhtar jäi tuolloin täysin Cityn jyrän alle häviten ottelun lukemin 3-0. Tulos oli hyvä osoitus siitä, kuinka suuri joukkueiden tasoero on, ja kuinka mahdottoman tehtävän edessä Shakhtar on keskiviikkona, kun joukkueen olisi venyttävä voittoon.

Manchester Cityltä sivussa ottelusta ovat pitkäaikaispotilaat Claudio Bravo ja Eliaquim Mangala sekä viime viikolla Fulhamia vastaan loukkaantunut Kevin De Bruyne.

Shakhtarilta jäi vierasreissulta pois puolustaja Ivan Ordets sekä brassihyökkääjä Fernando.

Mestarien liigan F-lohkon ottelu starttaa Etihadilla keskiviikko-iltana kello 22.00. Ottelua voit seurata CMoren suoratoistopalvelusta.