Advertisement

Manchester City saattaa menettää ykköstähtensä, mikäli europelikielto jää voimaan – espanjalaisjätti seuraa tilannetta tiiviisti

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne saattaa olla lähtökuopissa kesällä, mikäli manchesterilaisseura ei onnistu kumoamaan europelikieltoaan.

Manchester City sai Uefalta helmikuussa kahden vuoden europelikiellon rikottuaan Financial Fair Play -sääntöjä, mutta seura on valittanut saamastaan tuomiostaan. Mikäli nykyinen rangaistus jää valituksesta huolimatta voimaan, saa City pelata europelejä seuraavan kerran vasta kaudella 2022-23.

28-vuotias De Bruyne ei ole voittanut vielä urallaan Mestarien liigaa, joka on yksi hänen uransa suurimmista unelmista. Kaksi vuotta ilman Mestarien liiga -jalkapalloa saattaa hyvinkin olla liikaa belgialaiselle, joka on tällä hetkellä uransa huipulla.


De Bruynen sopimus manchesterilaisseuran kanssa ulottuu kesään 2023 asti, ja hänelle on tarjottu jopa uutta, rahakkaampaa jatkosopimusta.

Sportsmolen mukaan De Bruyne ei ole kuitenkaan suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta, sillä hän haluaa odottaa lopullista päätöstä europelikiellon suhteen.

Samainen lähde kertoo myös, että Real Madrid seuraa tiiviisti Manchester Cityn tilannetta, ja on erittäin kiinnostunut hankkimaan De Bruynen, mikäli hän olisi saatavilla.

De Bruyne on pelannut tällä kaudella yhteensä 35 ottelua, joissa hän on tehnyt yhdeksän maalia ja antanut peräti 20 maalisyöttöä.

Transfermarktin mukaan De Bruynen siirtomarkkina-arvo olisi hulppeat 150 miljoonaa euroa.