Advertisement

Manchester City teki historiaa – Voitti kaiken mahdollisen kotimaassa

Manchester City teki eilen illalla historiaa voittamalla FA Cupin Wembleyllä. Se kaatoi finaalissa Watfordin peräti 6-0. Joukkueen suuri sankari oli Raheem Sterling, joka iski joukkueelleen kaksi maalia. Myös Gabriel Jesus onnistui kahdesti ja David Silva sekä Kevin de Bruyne kertaalleen. Cityllä oli allaan jo Valioliigan sekä Carabao-Cupin voitot, kuten myös kauden avaavan Community Shieldin pokaali. Näin ollen City juhli jo neljättä kotimaista pokaalia FA Cupin voiton myötä.

City on samalla ensimmäinen englantilainen joukkue, joka juhlii kotimaisten kilpailujen triplaa (liiga, cup ja liiga-cup).

Cityn ylivoima finaalissa ihmetyttää, sillä Watford oli pelannut erinomaisen kauden ja voittanut kovia joukkueita matkalla finaaliin. Tällä hetkellä Cityä voidaan pitää helposti Valioliigan parhaimpana joukkueena, vaikka liigassa Liverpool hyvin kampoihin laittoikin.


6-0 voitto tarkoittaa myös sitä, että Citystä tuli samalla historian ylivoimaisin voittaja FA Cupin finaalien historiassa maalierolla mitattuna. City on Blackburnin ja Buryn jälkeen vasta kolmas joukkue, joka on onnistunut maalinteossa finaalissa kuudesti.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom