Advertisement

Manchester City vahvistamassa takalinjojaan – Pep Guardiola iski silmänsä Juventus-puolustajaan

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on halukas hankkimaan Juventus-puolustaja Leonardo Bonuccin Taivaansinisten riveihin.

Cityllä on ollut tällä kaudella vähäiset vaihtoehdot puolustuslinjansa keskustaan, kun Vincent Kompany lähti kesällä Anderlechtiin ja Aymeric Laporte loukkaantui heti kauden alussa. Nicolas Otamendi ja John Stones eivät ole pystyneet kantamaan vastuuta odotetulla tavalla, joten manchesterilaisseuran uskotaan keskittyvän kesällä keskuspuolustuksensa vahvistamiseen.

32-vuotias Bonucci olisi loistava hankinta Cityn takalinjoille, mutta Calciomercaton mukaan Juventus ei ole halukas päästämään luottotoppariaan siirtymään.


Guardiola pyrkii kuitenkin tekemään kaikkensa saadakseen Bonuccin houkuteltua Manchesteriin. Espanjalaismanageri on jo pitkään ihaillut Bonuccia, ja hehkutti häntä jo pari vuotta sitten “poikkeuksellisena pelaajana luonteen ja persoonallisuuden suhteen”.

Bonucci on pelannut koko uransa ajan Italiassa, joten pelaaminen toisessa maassa uran viimeisimpinä vuosina saattaisi houkutella häntä siirtymään Manchesteriin.