Advertisement

Manchester City valmis myymään kaksi laitapuolustajaansa

Manchester City on valmis myymään laitapuolustajansa Fabian Delphin sekä Danilon tänä kesänä.

Delph siirtyi Aston Villasta kesällä 2015 viisivuotisella sopimuksella Cityn riveihin, joten ensi kausi olisi hänen sopimuksensa viimeinen. Pep Guardiola sorvasi keskikenttäpelaajana alunperin tunnetusta Delphistä laitapuolustajan kaksi vuotta sitten, kun Benjamin Mendy loukkaantui. Englantilainen kantoi tuolla kaudella suurta vastuuta Cityn vasempana laitapakkina, mutta peliaika on sittemmin vähentynyt. Delph esiintyi kuluneella kaudella Valioliigassa vain 11 kertaa, kun vuotta aiemmin pelejä kertyi 22 kappaletta.

Myös oikeana laitapuolustajana viihtyvä Danilo on kauppatavaraa, mikäli City saa pelaajasta mieluisan tarjouksen ja löytää hänelle korvaajan.


Brassipuolustaja siirtyi Cityyn Real Madridista kesällä 2017, mutta on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Kyle Walkerin taakse. Debyyttikaudellaan Danilo kirjasi itselleen vielä 23 valioliigapeliä, mutta kuluneella kaudella laitapuolustaja pelasi vain 11 valioliigakamppailussa.

Guardiola haluaisi pitää 27-vuotiaan Danilon joukkueessaan, mutta ei halua olla esteenä, mikäli brasilialainen haluaa siirtyä peliajan perässä muualle.

Cityn puolustuksessa saatetaankin nähdä kesällä isoja muutoksia, sillä jo aiemmin seuralegenda Vincent Kompany ilmoitti lähtevänsä seurasta ja myös Nicolas Otamendin uskotaan lähtevän muihin maisemiin.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!