Manchester Cityllä paha loukkaantumissuma Liverpool-ottelun alla – nyt sairastuvalle tipahti joukkueen ykkösvahti

Kuva: TT, Kieran McManus

Manchester City ei onnistunut vielä keskiviikkona varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa jäätyään 1-1 -tasapeliin Atalantan vieraana.

City siirtyi jo ottelun seitsemännellä minuutilla johtoon Raheem Sterlingin maalilla, mutta Mario Pasalic tasoitti ottelun toisen puoliajan alussa.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Kyle Walker komennettiin Cityn maalin suulle. Ykkösvahti Ederson otettiin loukkaantumisen vuoksi vaihtoon puoliajalla, ja tilalle tullut Claudio Bravo näki punaista 82. peliminuutilla. Walker hoiti tonttinsa mallikkaasti ja kirjautti tililleen myös yhden torjunnan.

Edersonin loukkaantuminen oli kuitenkin paha takaisku Taivaansinisille. Se tapahtui myös pahimpaan mahdolliseen paikkaan, sillä viikonloppuna joukkueella on edessään vierailu Anfieldille.

”En tiedä tällä hetkellä”, Guardiola sanoi ottelun jälkeen kysyttäessä Edersonin vamman vakavuudesta.

”Se on lihasvamma. Hän tunsi sen ensimmäisen puoliajan lopulla. Olisi ollut riski peluuttaa häntä, joten otimme hänet pois kentältä.”

Valioliigan kärkikamppailu Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä pelataan sunnuntaina kello 18.30 alkaen.