Advertisement

Manchester Cityn ex-pelaajalta paljastus – Real Madridissa loistava brassilupaus oli lähellä siirtyä Liverpooliin kaksi vuotta sitten

Kuva: TT, Manu Reino

Manchester Cityn entinen keskikenttäpelaaja Elano on paljastanut, että Liverpool yritti hankkia kaksi vuotta sitten Real Madridia nykyisin edustavaa brassihyökkääjä Rodrygoa.

18-vuotias Rodrygo solmi Real Madridin kanssa sopimuksen kesällä 2018 ja siirtyi joukkueeseen täksi kaudeksi. Hän on lyhyessä ajassa ihastuttanut madridilaisseuran kannattajat upeilla peliesityksillään.


Rodrygo teki debyyttinsä Real-paidassa syyskuussa La Ligan ottelussa Osasunaa vastaan. Brassilupaus ehti olla kentällä vain minuutin, ennen kuin hän viimeisteli Real-uransa avausmaalin. Tällä viikolla Rodrygo viimeisteli hattutempun Mestarien liigassa Galatasarayta vastaan.

Rodrygo pelasi vielä kaksi vuotta sitten Santosin Akatemiassa, kun Liverpool oli pelaajaan yhteydessä. Elano toimi tuolloin Santosin edustusjoukkueen väliaikaismanagerina.

“Liverpool oli erittäin kiinnostunut hänestä, kun hän pelasi vielä Santosin Akatemiassa”, Elano kertoi ESPN:lle.

“Heidän [Liverpool] tekemä tarjous oli tuolloin erittäin matala, mutta seura oli valmiina myymään hänet. Realin tarjous myöhemmin oli noin 30 miljoonaa euroa enemmän!

“Kävin keskusteluja seurajohdon kanssa ja sanoin, että poika oli panoksen arvoinen [pitääkseen pelaajan seurassa] ja meidän pitäisi nostaa hänet edustusjoukkueeseen, koska haluaisin työskennellä hänen kanssaan. Onneksi kaikki meni lopulta Rodrygon kannalta hyvin!”

Elanon sanojen mukaan Liverpoolin tarjous oli kaksi vuotta sitten noin 10-15 miljoonaa euroa. Real Madrid maksoi hänestä 45 miljoonaa euroa vain vuosi myöhemmin.