Advertisement

Manchester Cityn ex-pelaajalta siirtovihje Pep Guardiolalle: ”täydellinen hankinta”

Manchester Cityn ex-keskikenttäpelaaja Trevor Sinclairin mielestä Wolves-hyökkääjä Raul Jimenez olisi ”täydellinen hankinta” Pep Guardiolalle.

29-vuotiaalla Jimenezillä on käynnissään uransa paras kausi. Meksikolaishyökkääjä on tehnyt kuluvan kauden aikana jo 24 maalia, joten ei ole ihme, että häntä on viety siirtohuhuissa useampaan Euroopan suurseuraan.

Sinclairin mukaan Jimenez toisi Cityn joukkueeseen kauan kaivattua pääpelivoimaa, jota ei ole nähty manchesterilaisseuran hyökkäyspäässä sitten Edin Dzekon.

Cityn pitkäaikainen ykköshyökkääjä Sergio Aguero on lähtemässä seurasta todennäköisesti kesällä 2021, joten Jimenez voisi olla hänelle pätevä korvaaja, joka loisi samalla kilpailutilanteen keskushyökkääjän paikalle yhdessä Gabriel Jesusin kanssa.

Transfermarkt arvioi Jimenezin siirtomarkkina-arvoksi 40 miljoonaa euroa, mutta Wolves pyytää tähtihyökkääjästään tiettävästi jopa 80 miljoonaa euroa.

Jimenezin Wolves-sopimus ulottuu kesään 2023 asti. Meksikolainen on aiemmin todennut olevansa onnellinen seurassa, mutta kertonut myös olleensa imarreltu suurseurojen kiinnostuksesta.