Manchester Cityn ja Fulhamin kohtaaminen ei yllätyksiä tarjonnut

Manchester City ja Fulham kohtasivat Etihadilla lauantaina. Ennakkoon ajateltuna Fulhamilla ei ollut paljon mahdollisuuksia ottelussa. Hallitseva Valioliigan mestari City ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua, mutta tilastoa rasittaa yksi tasapeli Wolverhamptonia vastaan. City on ollut alkukaudesta kuitenkin erittäin vahva ja näyttänyt venymiskykynsä jo useissa otteluissa. Fulhamin osalta kauden alku on ollut jokseenkin hankala, vaikka joukkueesta löytyy useita todella laadukkaita pelaajia.

Kovin kauaa ei kotijoukkueen tarvinnut odottaa ensimmäistä maaliaan, sillä Leroy Sane vei Cityn 1-0 johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. Syötön Sanen maaliin tarjoili Fernandinho. City jatkoi ottelun täydellistä hallitsemista välittömästi maalinsa jälkeen. Se loi jatkuvasti painetta Fulhamin maalille. 15. minuutilla Raheem Sterling laukoi pallon Marcus Bettinellin torjunnasta ylärimaan. Lopulta 21. minuutilla David Silva vei kotijoukkueen 2-0 johtoon. Andre Schüllerillä oli yksi hyvä paikka kaventaa ottelua, mutta Ederson onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Tauolle mentiin Cityn 2-0 johdossa.

Toisella puoliajan alkuun Sterling iski 47. minuutilla ottelun loppunumeroiksi 3-0 lähes tyhjään maaliin. Todella tarkan syötön maaliin tarjoili Sergio Agüero. City laukoi ottelussa yhteensä peräti 28 kertaa, mutta vain yhdeksän näistä suuntautui kohti Bettinellin vartioimaa maalia. City kuitenkin vakuuttavaan voittoon ja hallitseva mestari jatkaa yhä ilman tappiota tämän kauden Valioliigassa.