Manchester Cityn legendat ja Valioliigan All Stars pelasivat sopuisan tasapelin – katso kaikki ottelun maalit!

Kuva: TT, Andrew Yates

Etihad Stadiumilla pelattiin keskiviikko-iltana Vincent Kompanyn jäähyväisottelu, jossa kohtasivat Manchester Cityn legendat ja Valioliigan All Stars.

Ottelun avausmaali nähtiin jo ensimmäisellä peliminuutilla, kun City-legenda Martin Petrov täräytti pallon voimalla etuyläkulmaan. Petrov pelasi Cityssä vuosina 2007-2010.

Valioliigan All Stars -joukkueen tasoitusmaali syntyi 31. peliminuutilla upean syöttösommitelman jälkeen. Tasoitusmaalista vastasi Robbie Keane, joka muistetaan parhaiten Tottenham-vuosistaan.

Heti toisen puoliajan alussa Robin van Persie vei All Stars -joukkueen 2-1 -johtoon. Van Persie pelasi tilanteessa komeasti yhteen Tim Cahillin kanssa ja laukoi tarkasti takakulmaan.

Tasainen ja varsin tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta sopuisaan 2-2 -tasapeliin, kun City-legenda Benjani puski pallon 90. minuutilla ohi Shay Givenin. Zimbabwelainen Benjani muistetaan parhaiten siitä, että hän teki City-debyytissään maalin paikallisvastustaja Manchester Unitedia vastaan.

Ottelua oli paikan päällä seuraamassa yli 51 000 ihmistä. Kaikki ottelun tuotot lahjoitettiin Manchesterin kodittomille.