Advertisement

Manchester Cityn omistajan serkku neuvottelee Newcastlen ostamisesta

Dubailainen sheikki Khaled bin Zayed Al Nehayan neuvottelee lehtitietojen mukaan Newcastle Unitedin omistajan Mike Ashleyn kanssa seuran ostamisesta. The Sun kertoo Ashleyn olevan valmis myymään Newcastlen noin 350 miljoonan punnan summalla.

Sheikki Khaled on osa Abu Dhabin kuninkaallista perhettä ja Manchester Cityn omistajan sheikki Mansourin serkku. Hän yritti viime vuonna ostaa Liverpoolin jalkapalloseuraa noin kahden miljardin summalla, mutta kauppa ei koskaan toteutunut.

12 vuotta sitten Newcastlen ostanut Ashley on yrittänyt myydä seuran jo jonkin aikaa. Kaksi erillistä Amanda Staveleyn ja Peter Kenyonin johtamaa ostajaehdokasta ei ole kuitenkaan päässyt Ashleyn kanssa yhteisymmärrykseen kauppahinnasta.


Mikäli sheikki Khaled onnistuu ostamaan Newcastlen, saattaa seurassa olla edessä hyvin uudenlaiset ajat. Ashley on viime vuosina käyttänyt rahaa vain todella maltillisesti ja uuden omistajan myötä Newcastle pääsisi kesän siirtoikkunaan aivan erilaisten summien kanssa.

Newcastlen nykyinen manageri Rafa Benitez on tehnyt oivaa työtä rajallisilla resursseillakin. Tällä kaudella Benitez onnistui johdattamaan Newcastlen Valioliigassa sijalle 13. Hänen sopimuksensa on kuitenkin päättymässä kesällä, eikä uudesta ole vielä päästy sopuun.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!