Advertisement

Manchester Cityn superlupauksella hurja putki käynnissä – ei ole hävinnyt ottelua yli vuoteen!

Manchester Cityn alkukausi on ollut erittäin vakuuttava ja joukkue johtaa sekä Valioliigaa, että Mestarien liigan lohkoaan. Pep Guardiolan valmentama City ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä peliäkään ja joukkue on tällä hetkellä kenties jopa Maailman paras seurajoukkue.

City on hävinnyt viimeksi virallisen ottelun huhtikuun 23.päivä. Joukkueeseen tammikuussa siirtynyt Gabriel Jesus on puolestaan hävinnyt viimeksi virallisen ottelun yli vuosi sitten!

Brassihyökkääjän ollessa kentällä, hänen joukkueensa on hävinnyt viimeksi lokakuun 29.päivä viime vuonna. Silloin Jesus pelasi vielä Brasilian liigassa Palmeirasin paidassa. Huima tappioton putki on kestänyt siis jo huikeat 35 ottelua, joista 27 ottelua Jesuksen edustama joukkue on voittanut ja 8 päätynyt tasan.

Edellisen tappion jälkeen loppuvuosi meni ilman tappioita sekä Palmeirasissa että Brasilian maajoukkueessa. Tammikuussa Jesus siirtyi Cityyn, jonka paidassa hän ei hävinnyt yhtään ottelua ennen loukkaantumistaan. Jesuksen sairausloman aikana City hävisi kolme ottelua, mutta kun Jesus palasi, ei tappioita ole tullut. Ei viime kauden lopussa eikä tällä kaudella.

Cityn manageri Pep Guardiola ei säästellyt sanojaan, kun hän kuuli Jesuksen hämmästyttävästä putkesta.

– Hämmästyttävää. Se on ihan uskomatonta, Guardiola sanoi lehdistölle.

– Vuoden aikana on kuitenkin ollut paljon otteluita: maajoukkueessa, Palmeirasissa ja täällä, eikä yhtään tappiota. Se on todella hyvin.

– Hän on kaveri, joka auttaa meitä paljon prässäämisessä. Hän on todella aktiivinen kakkospalloissa ja keskustassa. Todella hyvä tyyppi, Guardiola ylisti supertähteään.