Advertisement

Manchester Cityn synkkä syyskuu – jo kolmannella runkopelaajalla koronatartunta

Manchester City on kokenut kovia syyskuussa. 7. päivä uutisoimme Aymeric Laporten ja Riyad Mahrezin positiivisista Covid-19-tuloksista. Silloin “onni onnettomuudessa” oli se, että Cityn kauden alku oli joka tapauksessa siirtymässä muita joukkueita myöhemmäksi europelien takia venyneen kauden lopetuksen vuoksi.

Juuri kun Laporte ja Mahrez ovat päässeet karanteenin jälkeen takaisin harjoituksiin, tiedotti seura kuitenkin kolmannesta koronatapauksesta, joka on keskikenttäpelaaja Ilkay Gündogan. Häneltä jää luonnollisesti väliin joukkueen kauden avaus. City pelaa kauden ensimmäisen pelinsä Wolvesia vastaan tänään maanantaina kello 22.15 alkaen.

29-vuotias saksalainen keskikenttäpelaaja on edustanut Manchester Cityä neljän kauden ajan. Hän kuuluu joukkueen runkopelaajiin ja on pelannut viimeiset kolme kautta reilut 30 peliä kaudessa.


City pelaa seuraavan kerran liigacupissa Bournemouthia vastaan ja sunnuntaina sarjapelin Leicesteriä vastaan. Lienee selvää, että Gündoganilta jäävät myös nämä matsit väliin.