Advertisement

Manchester Cityn tähtihankinta loukkaantui: Guardiola huolissaan

Manchester Cityyn tänä kesänä siirtynyt Algerian Riyad Mahrez loukkaantui eilisessä harjoitusottelussa Bayern Münchenia vastaan. 60 miljoonalla punnalla Leicester Citystä siirtynyt taitava laituri joutui jättämään pelin kesken jo ensimmäisellä puoliajalla. Cityn manageri Pep Guardiola oli pelin jälkeen epätietoinen vamman vakavuudesta.

“En tiedä vamman vakavuudesta. Vamma tuli hänen nilkkaansa, ehkä se ei ole iso ongelma”, Guardiola oli toiveikkaana voitetun ottelun jälkeen.

City voitti ottelun lopulta 3-2 oltuaan ensin 2-0 tappiolla. Cityn upea nousu sai varmasti Guardiolan tuntemaan olonsa hieman helpottuneemmaksi, sillä kaksi edellistä peliä harjoitusturnauksessa olivat päättyneet tappioihin Liverpoolille ja Dortmundille. Mahrezin loukkaantuminen happamoitti hieman hienoa voittoa, mutta Guardiolalla on Sky Sportsille antamiensa kommenttien mukaan muutakin huolenaihetta.

“Olen huolissani monesta asiasta. Loukkaantuneista pelaajista ja pelaajista, jotka eivät vieläkään ole mukana. Olen kuitenkin myös tyytyväinen siitä, mitä kaikki harjoitusotteluissa mukana olleet pelaajat ovat tehneet”, Guardiola kertoo.

Guardiola on antanut vastuuta harjoitusotteluissa nuorille ja osa heistä on esittänyt hyviä otteita. Totuus on myös se, että Mahrez on Cityn ainoa kesähankinta tähän mennessä ja Guardiola varmasti toivoo ringin leventyvän laadukkailla pelaajilla vielä ennen kauden alkua. Toki Guardiola kehui vuolaasti nuoriso-osastoaan, kuten kunnon valmentajan kuuluu.

Veikkaan silti, ettei heitä ensi kaudella montaa kertaa vielä nähdä pelikentillä. Mutta Guardiolan sanoin:

“Nuorilla on tahtoa ja halua. Heillä on koko ura edessään”