Advertisement

Manchester Cityn tähtihyökkääjä ei pidä vertailuista Ronaldoon ja Messiin – “En sano, ettenkö arvostaisi itseäni, mutta..”

Kuva: TT, Jason Cairnduff

Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterling tuli maanantai nimetyksi 30 pelaajan listaan, jotka ovat ehdolla Kultaisen pallon voittajaksi.

24-vuotias Sterling oli viime kaudella Cityn yksi tärkeimmistä pelaajista, kun manchesterilaisjoukkue voitti Englannin kentillä triplamestaruuden.


Sterling on tehnyt tämän kalenterivuoden aikana yhteensä 32 maalia seura- ja maajoukkueessa. Häntä on villeimmissä puheissa verrattu jo viidesti Kultaisen pallon voittaneisiin Lionel Messiin ja Cristiano Ronaldoon, mutta englantilaishyökkääjä ei pidä näistä puheista. City-hyökkääjän mukaan hänen on tehtävä 50 tai 60 maalia vuoden aikana ansaitakseen vertailun tähän kaksikkoon.

“Messi on ainut laatuinen pelaaja. Jos teen 50 tai 60 maalia vuodessa seuraavien 15 vuoden ajan, voit vertailla minua heihin – juuri nyt, älä puhu minulle Ronaldosta tai Messistä”, Sterling sanoi FourFourTwolle.

“En halua kuulla sitä yhteyttä. En sano, ettenkö arvostaisi itseäni, mutta nämä kaksi ovat pelaajia, jotka ovat tehneet sitä 15 vuoden ajan. He ovat tehneet 40, 50, 60 maalia edellisen 15 vuoden ajan.

“Tähän minulla on pitkä prosessi.

“Mutta olen kehittymässä ja haluan parantaa maalimääriäni joka vuosi.”

Sterling on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa kuusi maalia, jakaen maalipörssin viidennen sijan yhdessä Jamie Vardyn kanssa.

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!