Advertisement

Manchester Cityn tähtipelaaja kritisoi sekä omia että joukkueen peliesityksiä vaikean alkukauden aikana: “Minulla ei oikeastaan ole hyvää selitystä tälle”

Manchester Cityn tähtipelaaja Bernardo Silva on kritisoinut sekä omia että joukkueen peliesityksiä vaikean alkukauden aikana.

Valioliigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutunut City on aloittanut kautensa kaikkea muuta kuin hyvin, ja on voittanut vain kaksi ottelua viidestä. Piste-ero kärkeen on kasvanut viiteen, tosin City on pelannut kärkeä yhden ottelun vähemmän.

Silva, joka teki viime kaudella Valioliigassa tehot 6+7, ei ole myöskään itse loistanut, vaan tehotilasto näyttää vielä toistaiseksi pyöreää nollaa. Portugalilainen tiedostaakin, että sekä hänen itsensä että joukkueen on parannettava otteitaan pikaisesti, mikäli joukkue mielii tällä kaudella taistella pokaaleista.


– Minulla ei oikeastaan ole hyvää selitystä tälle [vaikealle alkukaudelle]. Meidän [pelaajien] on puhuttava keskenämme ja myös managerin kanssa, koska jos haluamme voittaa pokaalin tällä kaudella, meidän on muutettava jotain, Silva kertoi L’Equipelle.

– Kaikki joukkueet tietävät kuinka pelaamme, ja pelaamme jatkuvasti joukkueita vastaan, jotka eivät halua palloa. He vain odottavat vastahyökkäyksiä. Alkukauden aikana emme ole onnistuneet olemaan vaarallisia, luomaan paljon maalintekopaikkoja tai olemaan tehokkaita.

– Kauden alku ei ole ollut hyvä meille, eikä minulle myöskään henkilökohtaisesti. Meillä on kuitenkin erittäin täydellinen joukkue, jossa on paljon maailmanluokan pelaajia ja kilpailua.

Manchester Cityn pelit jatkuvat tänään Mestarien liigan merkeissä, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Marseillen. Valioliigassa City kohtaa tulevana viikonloppuna niin ikään vieraissa Sheffield Unitedin.