Advertisement

Manchester Cityn tähtipelaajalta kova lupaus ex-joukkuetoverille – “Käskin häntä pitämään minulle paikkaa joukkueessaan”

Kuva: TT, Yorick Jansens

Tulikuumassa vireessä oleva Kevin De Bruyne on luvannut entiselle joukkuetoverilleen Vincent Kompanylle, että hän siirtyy Anderlechtiin, kun hänen aikansa Cityssä tulee päätökseen.

Entinen City-kapteeni siirtyi tänä kesänä takaisin kotimaahansa vietettyään 11 vuotta manchesterilaisseurassa. Kompanyn pesti Anderlechtin kanssa ei ollut ihan normaalimmasta päästä, sillä toppari otti vastaan pelaajavalmentajan pestin.


“Toivon hänen uransa olevan yhtä uskomaton kuin Cityssä”, De Bruyne sanoi The Sunille.

“Olen käskenyt häntä pitämään minulle paikkaa joukkueessaan vuoden, tai seitsemän, kunnes olen valmis täällä.

“Jos hän tekee sen minulle, niin minulla on seuraava määränpääni selvillä.”

De Bruyne kertoi samaisessa haastattelussa Kompanyn olleen suuressa roolissa hänen siirryttyään Wolfsburgista manchesterilaisseuran riveihin.

“Vinny halusi minun siirtyvän Manchesteriin. Hän kysyi minulta jatkuvasti milloin olen tulossa. Hän sanoi: ‘sinun täytyy tulla’, kannustaen minua jatkuvasti siirtymään Cityyn.”

De Bruynesta on kasvanut Cityssä yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Tällä kaudella Belgian maajoukkuepelaaja on tehnyt yhden maalin ja antanut viisi maalisyöttöä neljässä pelaamassaan valioliigaottelussaan.