Advertisement

Manchester Cityn tähtipelaajan agentti vihjasi kesäsiirrosta Bayern Muncheniin

Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sane on ollut jo pitkään yhdistettynä Bayern Muncheniin, eikä siirtohuhut ole laantuneet edes vakavan polvivamman vuoksi, jonka saksalaispelaaja kärsi tällä kaudella.

Siirtohuhut yltyivät entisestään tällä viikolla, kun Sanen uusi agentti Damir Smoljan vihjaili kesäsiirrolla munchenilaisseuraan.

“FC Bayern on ainoa seura Saksassa, jonka Leroy voi nähdä seuraavana askeleena urallaan”, Smoljan kertoi Sport Bild -lehdelle.


“Hän uskoo, että olosuhteet ovat siellä oikeat hänelle, jotta hän voi saavuttaa pitkäaikaisen tavoitteensa: Mestarien liigan voiton.”

“Bayernin kiinnostus ei ole salaisuus, mutta myös muut erittäin suuret euroopalaiset seurat ovat jo ottaneet minuun yhteyttä koskien Leroyta.”

24-vuotias Sane loukkaantui viime elokuussa pelatussa Community Shieldin ottelussa Liverpoolia vastaan, eikä ole pelannut sen jälkeen yhtään ottelua. Hänen sopimuksensa Cityn kanssa ulottuu kesään 2021 asti, joten on hyvin todennäköistä, että manchesterilaisseura myy hänet kesällä saadakseen siirtokorvauksen.