Advertisement

Manchester United Bruno Fernandesin kintereillä – 65 miljoonan punnan tarjous keskikenttäpelaajasta valmistelun alla

Kuva: TT, Global Media Group

Manchester Unitedin mahdolliset peliliikkeet tammikuun siirtoikkunan aikana ovat olleet paljon esillä mediassa viimeisen kuukauden aikana. Keskikentän loukkaantumistilanteen johdosta manchesterilaisseura on linkitetty moniin Euroopan sarjojen huippukeskikenttäpelaajiin. Viimeisimpänä huhujen kohteena on ollut Sportingin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes.

Mirrorin mukaan Manchester United olisikin tekemässä 65 miljoonan punnan tarjouksen Portugalin liigassa loistaneesta hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta. Sporting hylkäsi Manun aikaisemmin tekemän tarjouksen, jossa rahasumman lisäksi vaihtokaupassa olisi liikkunut Marcos Rojo, Joel Pereira tai Angel Gomes. Manchester United pyrkii tarjouksellaan ylittämään Sportingin vaatiman 50 miljoonan punnan rahasumman reilusti, jotta saisivat 25-vuotiaan portugalilaistähden riveihinsä.


United-manageri Ole Gunnar Solskjaer kommentoi Fernandesin mahdollista siirtoa medialle tuttuun tapaansa kierrellen:

”Bruno Fernandes? En voi puhua yksilöistä, jotka pelaavat toisessa seurassa. Minulla on kuitenkin seuran johdon tuki.”

”Meillä on tuki tehdä toimenpiteet siirtojen eteen, jos jotakin potentiaalista tulee vastaan siirtoikkunan aikana. Omistajat ja Ed (Woodward) tietävät, mitä kohti olemme joukkuetta rakentamassa.”

Bruno Fernandes on edellisten kausien aikana noussut Euroopan jalkapallomaailman tietoisuuteen upeilla otteillaan Portugalin liigassa sekä maajoukkueessa. Fernandes paukutti edellisellä kaudella Portugalin liigassa 20 maalia 33 otteluun ja kuluvalla kaudella maaleja on syntynyt jo kahdeksan.

Kuitenkin suuri huolenaihe Manchester Unitedin kannalta on se, pystyykö portugalilainen jatkamaan tehoilua yhdessä maailman kovimmista sarjoista. Tehot Portugalin liigassa ovat vakuuttavat, mutta pelien temmon ollessa paljon alhaisempi kuin Englannin kentillä, voi sopeutuminen Valioliigaan viedä paljon aikaa.