Advertisement
" "

Manchester United haastaa Juventuksen Mestarien liigan huippuottelussa

Keskiviikon Mestarien liiga kierroksen ehdottomasti odotetuin peli pelataan Torinossa, jossa Juventus saa vieraakseen Manchester Unitedin.

Juventuksen alkukausi hipoaa lähes täydellisyyttä. Kaikki kilpailut mukaan lukien torinolaisseura on pelannut 14 ottelua joista peräti 13 on päättynyt voittoon. Ainoa pistemenetys on tullut Genoaa vastaan kaksi viikkoa sitten, kun Juventuksen oli tyytyminen 1-1 -kotitasapeliin. Juventus johtaakin Serie A:ta yhdentoista ottelukierroksen jälkeen jo kuudella pisteellä, ja Mestarien liigassa jatkopaikka voi saada sinettinsä jo keskiviikon kotiottelussa Unitedia vastaan.

Juventus oli loistava joukkue jo viime kaudella, mutta kesällä Real Madridista hankittu Cristiano Ronaldo on nostanut joukkueen tason aivan uusiin sfääreihin. Ronaldon arvoa joukkueelle ei voi kukaan vähätellä, vaikkei portugalilaistähdestä pitäisikään. Katsokaa vaikka missä suossa Ronaldon ex-seura Real Madrid tällä hetkellä on…

Manchester United on saanut viime viikkojen aikana pakettinsa kasaan ja joukkueen pelaamista on pitkästä aikaa jopa ilo katsella. Viimeisestä viidestä ottelusta ainoastaan parin viikon takainen Juventus-ottelu on ollut hieman heikompi niin tuloksellisesti kuin pelillisestikkin. Viikonloppuna manchesterilaisjoukkue nousi Valioliigassa kovavireistä Bournemouthia vastaan tappioasemasta voittoon, joka oli hyvä osoitus joukkueen iskukyvystä.

Joukkueiden avauskamppailu Old Traffordilla päättyi Juventuksen 1-0 -voittoon, joten Manchester United lähtee Torinoon varmasti sisuuntuneena revanssi mielessään. Pistekkin ottelusta voi olla todella tärkeä jatkopaikan kannalta.

Juventukselta sivussa ottelusta ovat Emre Can, Moise Kean, Federico Bernardeschi sekä Douglas Costa.

Manchester Unitedin poissaolijoiden listalta löytyvät Diogo Dalot sekä Romelu Lukaku.

Mestarien liigan H-lohkon kamppailu Torinossa käynnistyy keskiviikko-iltana kello 22.00. Ottelua voit seurata CMore Sportilta tai CMoren suoratoistopalvelusta.