Advertisement

Manchester United hakee tappiottomalle putkelle jatkoa Craven Cottagelta

Valioliigan 26 ottelukierros pyörähtää käyntiin tänään kello 14.30, kun Fulham isännöi Manchester Unitedia Craven Cottagella.

Joukkuet lähtevät otteluun täysin päinvastaisista asetelmista. Fulham on alisuorittanut koko kauden, eikä sarjapaikan uusiminen näytä tällä hetkellä kovinkaan todennäköiseltä. Mökkiläiset ovat voittaneet kauden 25 valioliigaottelustaan ainoastaan neljä, pelanneet viisi kertaa tasan, ja hävinneet peräti 16 kertaa. Edes marraskuussa joukkueen peräsimeen palkattu Claudio Ranieri ei ole onnistunut saamaan joukkueesta parasta irti.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta Ranieri on luottavainen United-ottelun alla.


“Ennemmin tai myöhemmin heidän on hävittävä. Miksi ei meitä vastaan?” Ranieri sanoi lehdistötilaisuudessa.

Manchester United lähtee otteluun peräti kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa. Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa loistavia otteita esittänyt manchesterilaisjoukkue vaikuttaa tällä hetkellä pysäyttämättömältä, mutta kuten Ranieri lehdistötilaisuudessa totesi, tappio tulee ennemmin tai myöhemmin.

Suurin “kiima” on hieman hälventynyt joukkueen otteista viimeisimmässä peleissä, mutta siitäkin huolimatta voittoja on irronnut hyvään tahtiin. Unitedilla olisi voitolla mahdollisuus nousta sarjataulukossa neljän parhaan joukkoon, jonka piti olla täysi mahdottomuus vielä kaksi kuukautta sitten.

“Haluamme jatkaa voittojen tiellä, mutta haluamme voittaa ottelun paremmalla tavalla, kuin Leicesteriä vastaan viime viikonloppuna, Solskjaer sanoi lehdistötilaisuudessa.

Joukkueiden kauden avauskohtaaminen Old Traffordilla päättyi ManUn 4-1 -kotivoittoon.

Fulhamilta sivussa ottelusta ovat maalivahti Marcus Bettinelli sekä Unitedilta lainassa oleva Timothy Fosu-Mensah.

Unitedilta sivussa ovat puolustajat Matteo Darmian, Antonio Valencia sekä Marcos Rojo.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!