Advertisement

Manchester United haluaa palavasti sopimuksen Barcelona-puolustajan kanssa

Siirtomarkkinat eivät lopahda pelien hiipuessa, mahdollisesti jopa päinvastoin. Poikkeustilalla on erilaisia vaikutuksia eri joukkueisiin, ja toisille voi tulla kova tarve erilaisiin peliliikkeisiin.

Manchester United osoittaa nyt vahvaa kiinnostusta Barça-puolustaja Samuel Umtitiin. 26-vuotias ranskalainen on kärsinyt polvivaivoista on-offina lähes kahden vuoden ajan ja ajautunut sen myötä joukkueensa sisäisessä nokkimisjärjestyksessä haastajaksi Gerard Piquelle ja Clement Lengletille. Umtiti on pelannut sinipunaisisissa kaudesta 2016-17 alkaen: ensimmäisen kahden kauden aikana yhteensä 50 ottelun verran, viimeisimpien kahden kauden aikana vain 25 ottelun verran. Sitä ennen hän edusti Lyonia.

Sopimusta Umtitilla on jäljellä vuoteen 2023 asti, mutta nyt tiet seuran kanssa näyttävät silti olevan erkanemassa. Barcelonassa uskotaan pelaajasta irtoavan mehevä korvaus. ManU-pomo Ole Gunnar Solskjaerilla “jälleenrakennustyöt” tuskin jäävät budjetista kiinni, ja voi hyvinkin olla, että ranskalaispuolustaja on yksi käyttökohde. Seurasta kommentoidaan, että Umtitin hankkimisen eteen ollaan valmiita näkemään vaivaa.


Myös Arsenalista on pitkään osoitettu kiinnostusta samaa pelaajaa kohtaan. Vahvasti näyttää siltä, että johonkin päin Englantia Umtiti on matkaamassa, sillä Barcelona tarvitsee kipeästi myyntejä ensi kauden rakentamista ajatellen.