Advertisement

Manchester United haluaa tehdä jatkosopimuksen Martialin kanssa

Manchester United on avanneet keskustelut Anthony Martialin kanssa uudesta jatkosopimuksesta seuran kanssa. Ranskalainen oli itse vielä jokin aika sitten halukas siirtymään pois seurasta. Ranskalainen päätti kuitenkin jatkaa uraansa Unitedissa ainakin vielä tämän kauden. Martial on päässyt vaihtelevasti pelaamaan Jose Mourinhon alaisuudessa vaikka parhaimmillaan pelaaja on ollut erittäin tehokas.

Seura haluaisi kuitenkin pitää pelaajan Old Traffordilla ja uutta jatkosopimusta on työstetty jo useamman kuukauden ajan. Seuralla on optio jatkaa pelaajan sopimusta aina ensi kauden loppuun saakka. Unitedin kerrotaan kuitenkin haluavan sitouttaa pelaaja seuraan vieläkin pidemmäksi aikaa.

Martial on ollut Mourinhon aikana Unitedin avauksessa vain 22 kertaa ja tehnyt näissä 13 maalia. Alexis Sanchezin ja Romelu Lukakun saapuminen seuraan viime kaudella on lisännyt kilpailua entisestään. Vähäinen peliaika oli myös syynä sille, miksi pelaaja lopulta jäi rannalle maailmanmestaruuden voittaneen Ranskan MM-kisaryhmästä.

Mourinhon oma jatko seurassa on yhä vaakalaudalla, sillä kolmen ottelukierroksen jälkeen joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun. Se on ehdottomasti vähemmän, kuin mitä Unitedin kaltaiselta seuralta odotetaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom