Advertisement

Manchester United haluaa vahvistaa keskikenttäänsä vielä tämän viikon aikana – Longstaff vai Fernandes?

Kuva: TT, Richard Lee

Manchester United matkustaa ensi viikolla harjoitusleirille Australiaan, jossa joukkue kohtaa Perth Gloryn sekä Leedsin. United-manageri Ole Gunnar Solskjaer haluaisi ensi kauden joukkueen olevan kokonaisuudessaan kasassa ennen harjoitusleirin alkua, ja manchesterilaisseura pyrkii tekemään kaikkensa vahvistaakseen ainakin keskikenttäänsä vielä tämän viikon aikana.

United onkin tekemässä tarjoukset sekä Newcastlen keskikenttäpelaaja Sean Longstaffista että Sportingin Bruno Fernandesista.

Newcastle ilmoitti aiemmin tänä kesänä, että Longstaff ei ole myynnissä, mutta Rafael Benitezin lähdettyä seurasta, useat brittilähteet uskovat, että Longstaff voisi liikkua noin 25 miljoonan punnan siirtokorvauksella.

21-vuotias Longstaff teki viime kaudella valioliigadebyyttinsä ja pelasi yhteensä 13 ottelua Newcastlen edustusjoukkueen riveissä.

24-vuotias Fernandes on yksi siirtoikkunan kuumimmista nimistä ja hänen perässään Unitedin lisäksi ovat Liverpool ja Tottenham.

Portugalilaispelaajan agentti matkusti keskiviikkona Englantiin neuvottelemaan siirrosta. Fernandesin pelaaminen Valioliigassa ensi kaudella näyttääkin hyvin todennäköiseltä, mutta seura on vielä avoin. Siirto Manchester Unitediin näyttää kuitenkin tällä hetkellä todennäköisimmältä.

Sporting pyytää Fernandesista 50 miljoonaa puntaa.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!