Advertisement

Manchester United hamuaa Juventus-kaksikkoa

Manchester United on kiinnostunut kesällä hankkimaan argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybalan sekä portugalilaispuolustaja Joao Cancelon Juventuksesta.

Calciomercaton mukaan Manchester United on ollut jo yhteydessä Juventukseen ja tiedustellut Dybalan saatavuutta. 25-vuotiaan argentiinalaishyökkääjän vastuu torinolaisseurassa on pienentynyt kauden mittaan ja hänen tulevaisuutensa seurassa on epävarma. Tällä kaudella Dybala on pelannut Juventuksessa 39 ottelua, joissa on syntynyt vain kymmenen maalia.

Manchester United joutuisi maksamaan Dybalasta noin 85 miljoonaa puntaa. Argentiinalaishyökkääjän hankinnalla manchesterilaisseura oletettavasti paikkaisi Romelu Lukakun mahdollisen lähdön. Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa vain kahdesti avauskokoonpanoon nimetyn Lukakun uskotaan siirtyvän kesällä Italiaan.


Toisen italialaislähteen, Tuttomercatowebin, mukaan United on kiinnostunut myös Juventuksen laitapuolustaja Joao Cancelosta.

24-vuotias Cancelo siirtyi torinolaisseuraan viime kesänä, mutta ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa. Oikeana laitapuolustajana viihtyvä portugalilainen on pelannut kauden aikana 32 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja antanut kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.

Cancelon hintalapun uskotaan olevan noin 60 miljoonaa puntaa, mutta italialaislähteen mukaan United aikoo tarjota torinolaisille 42 miljoonaa puntaa sekä Matteo Darmiania.

29-vuotias Darmian oli jo viime kaudella Juventuksen hankintalistalla, mutta Jose Mourinho halusi pitää “jämäpelaajan” seurassa puolustajapulan vuoksi.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!