Advertisement

Manchester United havittelee 60 miljoonan euron hyökkääjää

Manchester United on viimeisten tietojen mukaan vaihtanut siirtokohdetta Interin Ivan Perisicistä, AS Monacon Thomas Lemariin.

The Recordin mukaan Lemar on punapaitojen uusi pääsiirtokohde, Inter Milanin pistettyä kapuloita rattaisiin Ivan Perisic siirron suhteen. Lemar pelasi upean kauden Ligue 1 mestarin riveissä, tehdessään 14 maalia ja tarjoillessaan 17 maaliin johtanutta syöttöä kaikissa kilpailuissa.

Ranskan maajoukkuepelaaja näytti viime kaudella kyntensä, ja on yleisten hyökkäyspään taitojen lisäksi vaarallinen vapaapotkujen antaja. Unitedin yhä havitellessa Perisiciä Interistä, Lemar olisi vähintään kelvollinen vaihtoehto, sillä hyökkääjä on vasta 21-vuotias, ja voisi mahdollisesti maksaa suuren hintalappunsa moninkertaisesti takaisin tulevien vuosien aikana.

Lemaria on oltu viemässä Arsenaliin koko kesän siirtoikkunan aikana, mutta on nyt saanut kovan kilpailijan Manchester Unitedista. Arsenal ei ole onnistunut vakuuttamaan Lemaria sopimukseen, suurimman syyn tiettävästi ollessa liian pienissä tarjouksissa. AS Monaco on kerta kerran jälkeen ilmoittanut Lemarin pysyvän ranskan hallitsevan mestarin riveissä, mutta The Recordin mukaan hyökkääjä olisi taivuteltavissa siirtoon, mikäli 60 miljoonan euron tarjous ilmaantuisi.

Thomas Lemarin taidonnäytteitä voi nauttia alta. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.