Advertisement

Manchester United -hyökkääjä uskoo yhä TOP-4 -sijoitukseen – “Vaikeaa, mutta ei mahdotonta”

Kuva: TT, Elli Birch

Manchester Unitedin Marcus Rashfordilla riittää luottoa omaan joukkueeseen. Englantilaishyökkääjä uskoo, että neljän parhaan joukkoon yltäminen ei ole mahdotonta.

Manchester United on sarjataulukossa tällä hetkellä vasta sijalla kymmenen kerättyään 13 pistettä 11 ottelusta. Leicesteriin ja Chelseaan, jotka ovat sijoilla kolme ja neljä, on matkaa kymmenen pistettä.


Rashford kuitenkin uskoo, että neljäs sija ei ole Manchester Unitedin ulottumattomissa. Hän korostaa, että joukkueen päästessä flow-tilaan, heitä on vaikea pysäyttää.

“Se tulee olemaan vaikeaa, mutta se ei ole läheskään mahdotonta. Meidän ei tarvitse keskittyä muihin joukkueisiin. Meidän täytyy pelata parasta jalkapalloamme, keskittyä itseemme ja parantaa”, Rashford kertoi Soccer Saturdaylle.

Rashford myös tietää, missä joukkueen tulee parantaa.

“Suorituskyvyn johdonmukaisuus ja voittamiesi pelien johdonmukaisuus ovat kaksi täysin eri asiaa. 38 liigaottelusta et tule pelaamaan 38 kertaa hyvin, mutta vaikka et pelaa hyvin, se ei tarkoita sitä, että et voi voittaa ottelua. Se on asia, jota voimme parantaa. Meidän on löydettävä tapa voittaa otteluita myös silloin, kun emme ole parhaimmillamme.”

22-vuotias Rashford on ollut tällä kaudella Unitedin paras maalintekijä osuttuaan viisi kertaa Valioliigassa. Hän tulee mitä todennäköisimmin rikkomaan tällä valioliigakaudella henkilökohtaisen maaliennätyksensä, joka syntyi viime kaudella [10 maalia].

Veikkaa Leverkusen-Atletico Madrid -ottelun voittajaa korotetulla kertoimella!